Smartlog v3 » lidt om seo » Fældning af træer skal ske fornuftigt samt fokus på sikkerhed ved topkapning konstant opretholdes.
Opret egen blog | Næste blog »

lidt om seo

søgemaskiner og it service

Fældning af træer skal ske fornuftigt samt fokus på sikkerhed ved topkapning konstant opretholdes.

24. Mar 2014 11:41, loco

Om foråret eller i løbet af sommeren er det hensigtsmæssigt at fælde store træer eller kappe toppen af store træer. Grunden til at lave træfældning kan være fordi at de er i risiko for at vælte, træerne skygger for andre planter eller de skygger for grundejerens udsigt. Når træer skal fældes er der specielt nogle ting du skal have fokus på. Er træet i nærheden af elmaster eller huse er det meget fornuftigt at benytte et spil som kan trække træet. Hvis det er et væltet træ der er filtret ind i andre træer kan det være et problem at bestemme væltningsretningen. 
Typer af træfældning få service til:
Nogle træer kan man fælde uden noget stort problem, derimod er der en del større træer hvor det er kløgtigt at få en faguddannet til at lave en kapning samt få lavet fældning af større træer samt  træer hvor det er svært fremkommeligt at få adgang til fældning af træet samt trækapningen. Ved sådanne tilfælde er det en klar fordel at benytte en lift og alternativt af professionelle klatrere med klatretove for at udføre opgaven Ved almindelig træfældning er det hensigtsmæssigt at indlede med at få lavet en for hugning som betyder at en kile hugges for at styre retningen som træet skal falde når det fældes.
I tiden efter en udført træfældning er det altid klogt at foretage en rodfræsning for at undgå andre skud kan komme. Når man laver en rodfræsning er resultatet at trærødderne forsvinder permanent, således at flere fældninger af træet ikke er nødvendig. For at rodfræse skal du bruge en stubfræser, som simpelthen fjerner stubben helt.

Relaterede